Garantie voorwaarden

Garantie voorwaarden

Soflex garandeert dat alle door ons geleverde producten aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid. Gaat een product na een bepaalde tijd stuk, dan volgen bij het afhandelen van klachten over defecte artikelen de Nederlandse wet en onze algemene voorwaarden.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan heeft u recht op een vervangend product of teruggave van uw geld. Er bestaat geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere. Is het probleem met het product uw schuld of ontstaan door bv. storm, of door ongebruikelijk/niet juist gebruik? Dan heeft u geen recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Heeft u het product normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heeft u geen recht op garantie.

Verkleuringen, beschadigingen, en andere uiterlijke veranderingen vallen niet onder garantie.

Op de rug- en armleuningen geven wij 1 jaar garantie op constructiefouten, met uitzonderingen van verkleuring, beschadiging en slijtage. Het onstaan van scheuren, splinters, kieren valt buiten deze garantie wanneer dit niet leidt tot instabiliteit van de constructie.

op de loungepallets en tafels (houten delen) geven wij 1 jaar garantie op constructiefouten, met uitzondering van verkleuring, beschadiging en slijtage.

Op de plexiglas (acrylaat of polycarbonaat) tafelbladen geven wij 1 jaar garantie. Met uitzondering van krassen en beschadigingen onstaan door gebruik (plexiglas krast sneller dan gewoon glas, wij raden het gebruik van onderszetters aan).

Op de kussens met Sunproof UNI stof geeft Soflex een garantie van 3 jaar, plooivorming, en zachter worden van een polyether vulling vallen buiten deze garantie.

 

Waarom Soflex kiest voor Sunproof stoffen:

Sunproof stoffen zijn outdoor stoffen van excellente kwaliteit en bieden u een unieke voordelen. De stof wordt geproduceerd met een aantal technische eigenschappen waardoor de stof een hoge weerstand heeft tegen weersinvloeden (zon of regen).

Alle Sunproof stoffen hebben zeer uitvoerige testen doorstaan waardoor ze voldoen aan de British Standard en andere internationale standaarden op het gebied van onder andere kleurechtheid in zonlicht, waterafstotende eigenschappen, vuil en vlekken werend, bacterie en schimmel werend en UV bescherming.

Sunproof is Oeko-tex gecertificeerd en 100% recyclebaar.
Sunproof wordt milieuvriendelijk geproduceerd, al onze fabrieken zijn gecertificeerd met het milieuvriendelijke ISO 14001 certificaat.
Sunproof is een uitstekende keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort.
Sunproof is vuilwerend.

Sunproof stof is zorgvuldig geproduceerd en heeft diverse speciale behandelingen ondergaan om de absorbatie van vlekken en vuil. Dit zorgt ervoor dat de stof er schoon, fris en nieuw blijft uitzien.

Waterafstotend.
Sunproof stoffen zijn beschermd door een onzichtbare laag rond elke draad om de stof droog en schoon te houden. De stof voelt niet plakkerig aan.

Hoge UV bescherming.
Sunproof stoffen ondergaan vele hoogwaardige testen en evaluaties door het internationaal erkende onderzoeks- en servicecentrum: the Hohenstein Institue, Germany.

Gegarandeerde kwaliteit.
Sunproof heeft een UV Standard 801 certificaat gekregen met bescherming 80. Dit betekent dat Sunproof stof in staat is meer dan 97% van alle UV straling te blokkeren.

Sunproof is Oeko-Tex class 1 gecertificeerd.
Oeko-Tex is wereldwijde marktleider op het gebied van Eco labels voor textiel. De Oeko-Tex certificatie houdt in dat Sunproof stoffen vrij zijn van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mensen of het milieu. De Sunproof stoffen zijn zelfs veilig voor uw baby.

Veilig voor uw gezondheid.
Sunproof stoffen zijn speciaal behandeld met een product voor hygiene bescherming, hierdoor wordt schimmelvorming voorkomen.

Sunproof heeft een zeer goede kleurechtheid in zonlicht.
Sommige stoffen die lang worden blootgesteld aan zonlicht zullen vervagen en verliezen hun kleurintensiteit. Sunproof gebruikt daarom top kwaliteit grondstoffen. Hierdoor scoort de Sunproof stof bij een grondige test (Britisch Standard (BS EN ISO 105-B04)) een hoge score van 7-8.

Sunproof heeft uitstekende ultraviolet werende eigenschappen waardoor de kern van de stof wordt bescherm tegen de effecten van UV straling.
Hierdoor vervaagd de stof niet.Perfect voor buiten gebruik. Hierdoor zijn Sunproof stoffen ideaal voor buiten gebruik. Het is bewezen dat Sunproof in staat is om alle effecten van zonlicht, wind, regen en luchtvochtigheid te weerstaan.

Sunproof heeft ervoor gekozen om de topkwaliteit van Solution Dyed Olefin te gebruiken.
Solution dye is een schone manier van produceren. De kleur wordt toegevoegd aan de grondstof voordat de draad wordt getrokken. Hierdoor is de draad door en door gekleurd. Deze methode is milieuvriendelijk omdat er geen kleurbaden gebruikt worden in het productieproces, waardoor het waterverbruik drastisch wordt verminderd en er geen water- en luchtvervuiling plaatsvindt. Sunproof stoffen zijn 100% recyclebaar.

Contact

Bezoek op afspraak.

Adres:

Creatieve Broedplaats 'De Biotoop'
Kerklaan 30B
9751NN Haren (Groningen).

050-7620760 (ma-vr 8.00-16.30)

Whatsapp: 06 - 39 57 59 81

 

iDeal

Producten

Palletbank

Pallettafel

Loungeset

Loungekussen

Accessoires

Onderhoudsproducten

 

 

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer