Maak kennis met Soflex

Een flexibele palletbank van duurzame, strak vormgegeven onderdelen. Dát is Soflex. Dat we Soflex flexibel noemen, komt doordat het uit verschillende losse elementen bestaat. Je kunt dus naar hartelust combineren, steeds weer opnieuw. Soflex is dé oplossing voor ruimtes die precies passend moeten worden ingericht. Je terras, balkon. Maar ook ontvangsruimtes, vergaderzalen, een horecaterras of festivalterrein.

soflex flexibel loungenWaarom pallets?

Een pallet is verrassend degelijk. Ze moeten de zwaarste ladingen kunnen dragen en lang meegaan onder de moeilijkste omstandigheden. Een ideale basis voor een robuust meubel.

Aan het einde van de levensduur als transportmiddels, is de pallet nog niet afgeschreven. Soflex tovert de zepallets om in duurzame loungemeubelen.

Stel jouw set zelf samen, zodat deze perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen. In de tuin, op een terras of festivalterrein, het kan allemaal!

Soflex voelt zich overal thuis. Dát noemen wij flexibel! Met de banken en de bijpassende hockers en tafels is iedere opstelling mogelijk.

Duurzame materialenDuurzame materialen

De basis is en blijft simpel: Een pallet. Een échte EURO pallet. De leuningen zijn (hand)gemaakt van RVS (roestvast staal). De kussens zijn standaard gemaakt van een kleur- en slijtvaste stof die makkelijk tegen een stootje en een regenbui kan.

100 procent dutch design100% Dutch Design

Je ziet het direct. Aan de basis van het ontwerp van Soflex staat een iconische vorm, de transportpallet. Voor optimaal lounge-comfort hebben we poten ontworpen die de vorm van de pallet versterken. De licht achteroverhellende leuningen van handgebogen staal zorgen voor een vrolijk maar strak lijnenspel. Met de bijpassende tafeltjes kun je elke gewenste opstelling maken.

De Soflex is gemaakt voor jouw gemak. En dan hebben we het niet alleen over het zit- en ligcomfort! Soflex is namelijk zo ontworpen dat alles eenvoudig te verplaatsen en op te bergen is. In een handomdraai heb je jouw hele loungeopstelling omgetoverd in een mooie rechte stapel pallets. In de winter raden we je aan Soflex opgestapeld (onder een zeil of afdak) te plaatsen, zo gaat jouw Soflex nóg langer mee!

Instagram #Soflex_palletbanken

soflexmeubelen

soflexmeubelen

Wat mag je van Soflex verwachten? ⁠ ⁠ - Gerecyclede EURO pallets⁠ - Duurzame materialen⁠ - Kwaliteits kussens met 3 jaar garantie⁠ - Hout met FSC keurmerk⁠ - Lokaal gemaakt (Noord-NL)⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #pallet #duurzaam #duurzaamheid #loungeset #meubelontwerp #houtbewerking #duurzaamondernemen #dutchdesign #groningen #circulair #duurzaamleven #hergebruik #mileubewust #lounge #tuinontwerp

Lees meer

soflexmeubelen

soflexmeubelen

In een handomdraai tover je een gezellige design-loungeset te voorschijn! In elke opstelling en voor elk weertype.⁠ ⁠ Zet de pallets neer waar je wilt. Klik de leuning erin, kussens erop en loungen maar. Zo simpel is Soflex!⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #simplicity #tuinmeubelen #eigenhuisentuin #sustainabledesign #duurzaamheid #loungeset #meubelontwerp #houtbewerking #duurzaamondernemen #dutchdesign #groningen #circulair #duurzaamleven #hergebruik #mileubewust #lounge #tuinontwerp

Lees meer