Maak kennis met Soflex

 

Zelf Een flexibele palletbank van duurzame, strak vormgegeven elementen maken. Dat kan met Soflex. Je kunt naar hartelust combineren, steeds weer opnieuw. Soflex is dé oplossing voor bijna alle ruimtes, binnen of buiten, zoals je terras, tuin of balkon. Maar de Soflex DIY bank voelt zich ook thuis in ontvangsruimtes, vergaderzalen, een horecaterras of festivalterrein.

soflex flexibel loungenWaarom pallets?

Een pallet is verrassend degelijk gebouwd, want het moet de zwaarste ladingen kunnen dragen en lang meegaan onder de moeilijkste omstandigheden. Een ideale upcycle-basis dus voor een robuust meubel.

Ook een oude pallet is aan het einde van zijn leven als transportmiddels nog zeker niet afgeschreven. Soflex tovert deze pallets samen met jou om in duurzame loungemeubelen. Met subtiele poten, beschermplaten, zware massieve leuningen en met je eigen kussens maak je het geheel af!

Bestel jouw Soflex onderdelen in de webshop, zodat deze perfect aansluiten op jouw persoonlijke wensen. In de tuin, op een terras of festivalterrein, het kan allemaal!

 

Duurzame materialenDuurzame materialen

De basis is en blijft simpel: Een pallet. Een échte EURO pallet, je gebruikt oude of nieuwe pallets en bestelt de Soflex leuningen en als je wilt, ook de poten. Je kunt natuurlijk ook gewoon 2 of 3 pallets op elkaar leggen. De Soflex onderdelen zijn handgemaakt in Nederland.

De kussens op de foto's zijn eventueel op aanvraag leverbaar en standaard gemaakt van een kleur- en slijtvaste stof die makkelijk tegen een stootje en een regenbui kan. Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken of gewoon ergens anders kopen.

100 procent dutch design100% Dutch Design

Je ziet het direct. Aan de basis van het ontwerp van Soflex staat een iconische vorm, de transportpallet. Voor optimaal lounge-comfort hebben we poten ontworpen die de vorm van de pallet versterken. De licht achteroverhellende leuningen van handgebogen staal zorgen voor een vrolijk maar strak lijnenspel.

De Soflex is gemaakt voor jouw gemak. En dan hebben we het niet alleen over het zit- en ligcomfort! Soflex is namelijk zo ontworpen dat alles eenvoudig te verplaatsen en op te bergen is. In een handomdraai heb je jouw hele loungeopstelling omgetoverd in een mooie rechte stapel pallets. In de winter raden we je aan de pallets opgestapeld (onder een zeil of afdak) te plaatsen, zo gaat jouw loungeset nóg langer mee!

Contact

Bezoek op afspraak.

Adres:

Creatieve Broedplaats 'De Biotoop'
Kerklaan 30B
9751NN Haren (Groningen).

050-7620760 (ma-vr 8.00-16.30)

Whatsapp: 06 - 39 57 59 81

 

iDeal

Producten

Palletbank

Pallettafel

Loungeset

Loungekussen

Accessoires

Onderhoudsproducten

 

 

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer