Maak kennis met Soflex

Een flexibele palletbank van duurzame, strak vormgegeven elementen. Dát is Soflex. Je kunt dus naar hartelust combineren, steeds weer opnieuw. Soflex is dé oplossing voor bijna alle ruimtes, binnen of buiten, zoals je terras, tuin of balkon. Maar Soflex voelt zich ook thuis in ontvangsruimtes, vergaderzalen, een horecaterras of festivalterrein.

soflex flexibel loungenWaarom pallets?

Een pallet is verrassend degelijk gebouwd, want het moet de zwaarste ladingen kunnen dragen en lang meegaan onder de moeilijkste omstandigheden. Een ideale upcycle-basis voor een robuust meubel.

Een pallet is aan het einde van zijn leven als transportmiddels nog niet afgeschreven. Soflex tovert deze pallets voor jou om in duurzame loungemeubelen. Met subtiele poten, beschermplaten, zware massieve leuningen en hele comfortabele kussens.

Stel jouw set zelf samen, zodat deze perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen. In de tuin, op een terras of festivalterrein, het kan allemaal!

Soflex voelt zich overal thuis. Dát noemen wij flexibel! Met de banken en de bijpassende hockers en tafels is iedere opstelling mogelijk.

Duurzame materialenDuurzame materialen

De basis is en blijft simpel: Een pallet. Een échte EURO pallet. De leuningen zijn handgemaakt van RVS (roestvast staal). De kussens zijn standaard gemaakt van een kleur- en slijtvaste stof die makkelijk tegen een stootje en een regenbui kan.

100 procent dutch design100% Dutch Design

Je ziet het direct. Aan de basis van het ontwerp van Soflex staat een iconische vorm, de transportpallet. Voor optimaal lounge-comfort hebben we poten ontworpen die de vorm van de pallet versterken. De licht achteroverhellende leuningen van handgebogen staal zorgen voor een vrolijk maar strak lijnenspel. Met de bijpassende tafeltjes kun je elke gewenste opstelling maken.

De Soflex is gemaakt voor jouw gemak. En dan hebben we het niet alleen over het zit- en ligcomfort! Soflex is namelijk zo ontworpen dat alles eenvoudig te verplaatsen en op te bergen is. In een handomdraai heb je jouw hele loungeopstelling omgetoverd in een mooie rechte stapel pallets. In de winter raden we je aan Soflex opgestapeld (onder een zeil of afdak) te plaatsen, zo gaat jouw Soflex nóg langer mee!

Contact

Bezoek op afspraak.

Adres:

Creatieve Broedplaats 'De Biotoop'
Kerklaan 30B
9751NN Haren (Groningen).

050-7620760 (ma-vr 8.00-16.30)

Whatsapp: 06 - 39 57 59 81

 

iDeal

Producten

Palletbank

Pallettafel

Loungeset

Loungekussen

Accessoires

Onderhoudsproducten

 

 

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer